Lad os Fejre ups’erne!

Får sådan lyst til at lave en ups-fest!! Da jeg var ca 23 og boede i Århus, underviste jeg i ridning på en lille gård udenfor byen. Fra den tid husker jeg særligt denne her lille dreng på ca 7 år. Han var en forsigtig lille størrelse.  Han havde meldt fra til fodbold, fordi det […]

,

Gid verden dog bare var et bedre sted at være… eller???

WeekendWildcard – Weltschmertz!! Jeg bliver selv ramt af den, weltschmertzen, fra tid til anden, og fangede lige mig selv i at forsøge at åbne øjnene på et par søde piger fra 8. klasses, og lære dem om det at acceptere tingenes tilstand, hvorefter jeg timer senere selv sad i saksen igen!! Pigernes konflikt havde, SURPRICE!!!, en […]

Apps til sangteknik, nodetræning, hørelære & rytmetræning

Denne gang får du (dig der har iPhone) lidt inspiration til forskellige apps til sangteknik. Måske – og sikkert – findes de også til android. iNoteTrainer: Træner ved at man spiller mod sig selv (antal rigtige svar på ti d) både almindelig nodegenkendelse og placering på klaviatur. Der gives desuden mulighed for at lave egne nye […]