KropsPsykoterapi m. Stemmen i fokus

Øveklienter søges til KropsPsykoterapi m. stemmen i fokus

Som et led i min videreuddannelse til Vocia® KropsPsykoterapeut leder jeg efter øveklienter, der har lyst til at blive klogere på et livstema/ en problematik gennem krops- og stemmearbejde og som har mod på at stille op som klient i både superviserede og ikke superviserede sessioner.

Vi vil arbejde i ca 60 min og du skal være indstillet på at arbejde med både krop og stemme. Det vil være en fordel hvis du har tøj på, som du kan bevæge dig frit i.

OBS!!! Du skal være bekendt med psykoterapeutisk arbejde og have prøvet anden form for terapi, for at blive kanin på dette stadie af min uddannelse.

Som svar på spørgsmål fra nogle, der har været i tvivl: Det er ikke massage, men der kan forekomme enkelte støttende berøringer, som en hånd på lænden eller lignende.

Da jeg er i mit afsluttende halve år med, får du det til særlig pris!

Pris: 250 kr.

VOCIA®

VOCIA® er den retning indenfor Life Energy Process, som jeg er specialiceret i. I denne form arbejder vi med den personlig lyds ressonans med kroppen og med omgivelserne:

“Stemmen er en af de mest fundamentale udtryk, og den afspejler straks vores følelser og sindstemning. Vocia bruger denne afgørende funktion af stemmen som et udtryk for vores helhed og som en undersøgelse af hvor sunde (eller ” sound “) vi er.
Gennem betænksom, kreativ og varieret brug af stemmen, undersøger vi meddelelserne om hvordan vi blokerer eller støtter vores behov. Vi undersøger, hvad der influerer eller forhindrer vores kropsintegritet og vores væren i kontakt med vores naturlige udtryk. Gennem praksis focuserer Vocia vores indre væren, for at understøtte vores mindre hæmmede og mere kraftfulde realisation i verden. Klienten undersøger f.eks. i en ærlig “Voice Inquiry”: Tør og vil jeg virkelig risikere at blive hørt?” 

– citat: Life Energy Process – www.alep-europe.org