Sanghold accelererer din indlæring!

Har du mod på at synge sammen med andre, der er i samme båd, som dig, så meld dig til holdundervisning.

På holdet vil vi sammen gå i dybden med Komplet Sangteknik og du vil få praktiske øvelser og redskaber, til selv at vedligeholde og videreudvikle din teknik.

Hver gang vi mødes, vil der være ca. 30 min. støttetræning og  fælles gennemgang af teknisk stof (eks. klang, effekter og udtryk) og derefter vil alle få tid med egen sang efter eget valg.
Undervisningen foregår i hyggelige omgivelser og der vil blive serveret kaffe/ the og lidt sunde snacks.

Holdene er i størrelsen 2-4 personer. Du er også meget velkommen til at lave dit eget hold med venner/ veninder og vi finder et forløb, der passer jer.

Sangkurser

Herunder kan du læse om de sangkurser jeg udbyder. Sangkurserne ligger løbende over året og bliver annonceret i Nyhedsbrevet.
Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte mig på mobil: 20 66 87 41 eller her >> Kontakt

Masterclass i Komplet Sangteknik

1 – 2 dages sangkursus/ masterclass med grundig gennemgang af teknikkerne og efterfølgende individuel undervisning. Undervisningen foregår i plenum, således at alle får mulighed for at lære af alle.
Undervisningsdelen vil blive ledsaget af professionel pianist.

Deltagerantal: 4-8 personer
Tid: 10-17

Næste workshop bliver udbudt på Facebook og nyhedsbreve. Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet her  >> Nyhedsbrev og Facebook her >> www.facebook/vocor.dk

Hver fugl synger med sit næb

1-dags sangkursus/ workshop er for dig, der gerne vil lære din stemme og dens blokkeringer at kende

Vi kommer til at arbejde med konkrete teknikker, der gør det mere trygt, at åbne munden og nogle af de bagvedliggende grunde til at du stoppede med at nyde din egen stemme.

Ingen bliver bedt om at synge solo, med mindre de selv vil!

Deltagerantal: min. 4 personer
Tid: 10-17

Næste workshop bliver udbudt på Facebook og nyhedsbreve. Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet her  >> Nyhedsbrev og Facebook her >> www.facebook/vocor.dk