Bliv klar til en aktiv tilværelse med sang og musik

Bliv klar til en aktiv tilværelse med sang og musik

I dag er det for mange en ren svir at blive ældre. Vi holder os raske og sunde langt op i alderen, og det giver os lyst og energi til at deltage i forskellige aktiviteter. For eksempel er der rigtig mange ældre, der går til kor og andre former for spil og musik, og der er korfestival flere steder, hvor ældre deltager sammen med alle andre aldersgrupper.

Måske kræver det lidt af dig at blive klar til at deltage, men på hjemmesiden og webshoppen Hej Senior er der hjælp at hente. På Hej Senior kan du for eksempel få gode tilbud og rabatter på produkter til personlig pleje, helsekostprodukter og meget andet, som kan lade din fysiske og mentale energi op, så du bliver klar til at deltage i forskellige musikalske aktiviteter.

Vigtigt at holde sig i gang

Der er mange undersøgelser der viser, at det er rigtig godt for ældre mennesker at holde sig i gang med forskellige ting. Sang og musik fremhæves ofte som noget af det bedste her: Der er både tale om en social aktivitet, hvor de ældre foretager sig noget sammen med andre, og musik og sang er noget, der i sig selv fremmer de positive følelser og glæden. Og det hele hænger sammen: Er hovedet fyldt med positive tanker og glæde ved det, man er i gang med, så smitter det af på, hvordan man i det hele taget har det.

For mange vil kormusik være en aktivitet, som er til at gå til. Den kræver ikke andet end en lyst til og en vis evne til at synge, og det er således én selv, der er det udstyr, der skal bruges – man skal ikke ud at investere i et musikinstrument eller andet udstyr, der kan belaste økonomien.

Memoir