Skab tid i dit liv til at gå til opera

Skab tid i dit liv til at gå til opera

Opera er en herlig kunstform: Her blandes musik, sang og tekst til en helhed, som ingen andre former for kunst kan matche. Operaen har én bagdel, og det er, at det tager forholdsvis lang tid at tage ud og høre opera, og tiden er en knap faktor for os moderne mennesker.

Driver du virksomhed eller er du med til at styre et foretagende sammen med andre, har du dog mindst én mulighed for at skaffe dig bedre tid i hverdagen. Bedre organisering, højere effektivitet og ikke mindst optimal udnyttelse af foretagendets it kan give dig og dine kolleger den luft i hverdagen, der gør det muligt at skaffe tid til herlige operaoplevelser.

Virksomheden preciofishbone.dk er en forretning, som det i allerhøjeste grad er værd at konsultere, hvis I for eksempel ønsker at styrke jeres interne kommunikation med et intranet, eller ønsker at forbedre kunderelationerne eller jeres administration med mere effektiv udnyttelse af eksempelvis Office 365. På preciofishbone.dk kan du se, hvilke muligheder, der findes, og også se en række cases fra virksomheder, der har opnået store fordele med systemer fra preciofishbone.dk.

Prøv et arrangement for medarbejderne

Når systemerne fra preciofishbone.dk er integrerede i jeres drift, og fordelene ruller ind, kan I eksempelvis fejre det med en fælles operatur. De der er operafans i forvejen, vil glæde sig vildt, og de, som endnu har en live opera til gode, kan få en oplevelse, de ikke havde forventet. Du skal nok ikke lægge ud med at invitere til en Wagner-opera Logengrin på flere timer, men mindre kan også gøre det. De fleste vil fanges af Verdis monumentale toner og soloarierne, der ofte er verdensberømte, ligesom komponister som Rossini og Mozart er fremragende at lægge ud med, hvis man vil introduceres til operaens spændende univers.

Operaen som kunstform

Memoir