Lad musikken blive en del af dit barns liv

Lad musikken blive en del af dit barns liv

Musik er en kunstart, som skiller sig ud fra alle andre: Tonerne går direkte ind i vores hjerne uden filter. Vi skal ikke først læse noderne og omsætte dem til lyd, før vi kan nyde musikken: Vi kan lytte direkte til tonerne, og også selv synge med og måske endda lære at spille et instrument.

Har du små børn, er det vigtigt, at du fra begyndelsen af deres liv lader musikken være en del af deres tilværelse. Ja, helt fra de ligger i din mave, kan de fornemme musikken i rummet omkring dig, og musik er med til at gøre dem mere harmoniske, helt fra deres livs start.

Smukke rammer om livet

I det hele taget er det vigtigt, at I fra starten skaber nogle smukker rammer omkring jeres børns liv. Med fødselsplakater med børnemotiver kan I sætte rammen om et rum, så det bliver dejligt at opholde sig i, også for børnene, og når musikken samtidig lyder blidt, underbygger I den positive stemning, der er så vigtig for, at livet får den rigtige start.

De smukke fødselsplakater fra Gallerix tager udgangspunkt i jeres eget barn, og med smukke fødselsplakater i værelset bliver der tale om et helt personligt og smukt miljø, som kun kan understøtte barnets udvikling.

Underbyg udviklingen med musik

Vi kan kun opfordre til, at I understøtter jeres barns udvikling med musik. Alle børn er musikalske og elsker at følge musikkens rytme og toneskift. Alt for mange børn får tidligt pillet musikglæden ud af kroppen, fordi der bliver stillet høje forventninger til, hvad de skal kunne finde ud af, og det er synd. Derfor er det vigtigt at støtte børnene i deres musikglæde og sørge for, at de kan lide musikken og deltage i musikalske udfoldelser.

Der er mange undersøgelser, der viser, at musikken har stor betydning for børns udvikling, og måske endda også meget større, end man umiddelbart skulle tro. Derfor er det vigtigt, at musik kobles sammen med noget glædeligt, som barnet gerne vil beskæftige sig med. En levende interesse for musik er livet igennem en kilde til glæde og mental stimulans.

Memoir