Indret dit soveværelse med inspiration fra musicals

Indret dit soveværelse med inspiration fra musicals

Er du vild med at lege med indretningen derhjemme? Tidligere har vi skrevet om hvordan du kan tilføje apparater til fysisk træning derhjemme til at blive en bedre sanger. I dag kaster vi blikket på hvordan du kan indrette soveværelset med inspiration fra forskellige musicals.

Er du vild med Grease?

Du kan blive inspireret af den GREASE! Live musical, som tidligere har kørt på den amerikanske fjernsynskanal FOX. Her ser vi ofte soveværelset for karakteren Frenchy, som blev spillet af Vanessa Hudgens i Tv-udgaven af musicalen.

Soveværelset er designet med lilla tapet med blomster, malerier med heste på væggene, et banner fra deres high school ”Rydell”. Tænk derfor gerne i lilla nuancer, når du vælger tapet på fx Familietapeter.dk, som kan hjælpe dig med indretningen, hvis du lader dig inspirere af musicalen.

Men hvis du lader dig inspirere af filmen, skal du måske vælge pink og lyserøde nuancer, som generelt passer godt ind i Grease temaet. I filmen Grease er Frenchys værelse dækket med lyserødt tapet med hvide detaljer, og maleriet med hesten i galop hænger stadigvæk på væggen.

Derudover er der også en plakat af Elvis. Alt dette er blot med til at understrege at du kan være kreative på mange forskellige måder, hvis du vælger Grease som inspiration til dit soveværelse.

Phantom of the Opera soveværelse

Vi har tidligere skrevet om operasangere som Pavarotti her på siden, og hvis du er vild med opera, kan du passende lade dig inspirere af Phantom of the Opera til soveværelset.

Her skal du tænke stik modsat af de Grease-temaer, som vi har nævnt ovenfor. Et soveværelse inspireret af Phantom of the Opera er gerne designet i mørke farver med et farvespil mellem primært sorte farver og enkelte detaljer i hvid og guld.

Tænk over hvordan du kan hænge den ikoniske maske op på væggen, og overvej en lysekrone i loftet. Det vil alt sammen føre til et gennemført tema med Phantom of the Opera i dit soveværelse.

Brug et operahus som inspiration

Du kan naturligvis også lade dig inspirere af et operahus til indretningen af soveværelset. Her skal du tænke i baner med rød velour og guld detaljer. Du kan fx male dine egne kommoder eller sengeborde i guld, og tilføje ekstra personlighed til dit hjem. Den røde velour passer ind på vægge, spejle, og naturligvis også dit sengetøj.

Memoir